Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Renfe inverteix prop de 4,5 MEUR en la digitalització de la informació a les estacions de Rodalies

ACN Barcelona – Renfe invertirà 4,42 MEUR en la digitalització de la informació a les estacions de Rodalies. Segons ha anunciat en un comunicat, l’operadora ha adjudicat el contracte per […]

Agències 06/07/2022

ACN Barcelona – Renfe invertirà 4,42 MEUR en la digitalització de la informació a les estacions de Rodalies. Segons ha anunciat en un comunicat, l’operadora ha adjudicat el contracte per al subministrament, instal·lació i manteniment de 660 pantalles multimèdia a 125 estacions de Rodalies de Catalunya. El projecte, finançat amb fons Next Generation, vol substituir la informació en paper que actualment s’exhibeix a les vitrines de les estacions per pantalles que ho mostrin en format digital. El termini previst per a la implantació i posada en funcionament de les pantalles és de 30 mesos.

Renfe ha afirmat que la instal·lació d’aquestes pantalles permetrà “assegurar que la informació que es facilita a través de les pantalles estigui actualitzada i que qualsevol canvi es pugui introduir de manera immediata i simultània” a totes les estacions que disposin del sistema.

La posada en marxa d’aquest projecte també busca “personalitzar la informació per a cada estació”, relativa a horaris, incidències en el servei o informació rellevant.