Dissabte, 16 d'octubre de 2021 - Edició 1178
La República

Renfe introdueix canvis a la seva pàgina web per facilitar la venda de bitllets en línia

ACN Barcelona.-Renfe ha introduït nous canvis a la seva pàgina web amb l’objectiu de millorar el sistema de venda de bitllets en línia i fer “més senzills i accessibles” els […]

Avatar
Agències 15/10/2020

ACN Barcelona.-Renfe ha introduït nous canvis a la seva pàgina web amb l’objectiu de millorar el sistema de venda de bitllets en línia i fer “més senzills i accessibles” els continguts. En un comunicat emès aquest dijous, la companyia ha informat que aquestes modificacions afecten sobretot a la informació corporativa i d’utilitat per als viatgers. Segons Renfe, el nou sistema de venda permetrà als clients veure totes les opcions de compra (horaris, preus i tarifes) i adquirir el bitllet de forma instantània. Alhora, els canvis introduïts permetran fer “més intuïtiva i ràpida” la navegabilitat a la pàgina, segons l’empresa. La transformació del web, que va començar el passat juny, també inclou un nou disseny amb formats adaptats als diferents dispositius.

La web de Renfe va superar els 168 milions de visites el 2019, amb una mitjana de més de 14 milions al mes, un 10% més respecte a l’exercici anterior. Segons dades de la companyia, la seva pàgina representa el 60% de les vendes totals de bitllets amb reserva de plaça que comercialitza.