Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Remei reviu critica l’Ajuntament de Vic per “aprofitar” el confinament i voler aprovar el projecte de la Noguera

ACN Vic.-La plataforma Remei reviu critica que l’Ajuntament de Vic vulgui tirar endavant el projecte d’adequació de la plaça de la Noguera en condicions de confinament. Des de fa mesos, […]

Avatar
Agències 06/04/2020

ACN Vic.-La plataforma Remei reviu critica que l’Ajuntament de Vic vulgui tirar endavant el projecte d’adequació de la plaça de la Noguera en condicions de confinament. Des de fa mesos, els veïns de la zona s’han alçat per evitar la urbanització parcial de l’espai, que des de fa anys es va cedir temporalment al consistori i es va convertir en espai públic. A través d’un vídeo difós per les xarxes, la plataforma Remei reviu recrimina a l’Ajuntament de Vic que “aprofiti” l’estat d’alarma i el confinament per procedir amb l’aprovació inicial del projecte en un ple telemàtic i obert al públic a través del web municipal que se celebrarà aquest dilluns a partir de les 6 de la tarda.

Els veïns els acusen d’utilitzar el confinament “per moure fitxa i deixar-nos fora”. Des de l’Ajuntament de Vic sempre han assegurat que no tenen marge de maniobra, ja que es tracta d’un espai privat.