Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Recullen donacions per a les famílies gitanes que han perdut els seus ingressos i no reben prestacions

ACN Barcelona.-La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya ha impulsat una campanya de recollida de donacions per ajudar les famílies gitanes que han perdut els seus ingressos i no reben cap […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Barcelona.-La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya ha impulsat una campanya de recollida de donacions per ajudar les famílies gitanes que han perdut els seus ingressos i no reben cap tipus de prestació. Aquestes famílies es dediquen sovint a activitats que ara no poden desenvolupar, com la venda ambulant o la recollida de residus. Són gent gran, infants, famílies amb més de tres generacions en una mateixa casa. “Moltes no arriben a cobrir les necessitats bàsiques”, avisen des de la FAGiC, que vol recollir 10.000 euros per ajudar 100 famílies gitanes amb 100 euros per comprar menjar i béns de primera necessitat. Els primers 7.100 euros els ha aportat la pròpia federació, així com donacions privades.

L’entitat ha decidit destinar-hi l’import que inicialment estava previst per commemorar el dia 8 d’abril, el Dia Internacional del Poble Gitano.