Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Puigdemont diu que l’admissió a tràmit del seu recurs al TJUE és “un bon començament”

ACN Brussel·les.-L’expresident Carles Puigdemont ha dit que l’admissió a tràmit del seu recurs al Tribunal del Justícia de la Unió Europea (TJUE) és “un bon començament” però que “no pressuposa […]

Avatar
Agències 01/07/2019

ACN Brussel·les.-L’expresident Carles Puigdemont ha dit que l’admissió a tràmit del seu recurs al Tribunal del Justícia de la Unió Europea (TJUE) és “un bon començament” però que “no pressuposa el sentit de la decisió final”. “S’admet, tanmateix, que és un afer europeu, que concerneix la justícia europea”, ha reivindicat en un missatge a les xarxes socials. També el seu advocat, Gonzalo Boye, ha anunciat la presentació d’aquesta demanda “contra les decisions” del president del Parlament Europeu, Antonio Tajani. Així, Boye acusa Tajani de “privar a eurodiputats electes i proclamats dels seus drets de sufragi passiu” impedint que “exerceixin com a representants d’una minoria nacional”.

“Vam dir que aquest partit es jugaria a Europa, en terreny neutral i amb un àrbitre independents”, ha defensat Puigdemont.