Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Poc moviment a les principals estacions de Barcelona durant el repartiment de mascaretes d’aquest dilluns

ACN Barcelona.-El personal sanitari ha tornat aquest dilluns a les estacions de transport públic de Catalunya per repartir una part dels 14,5 milions de mascaretes adquirides pel govern espanyol. A […]

Avatar
Agències 04/05/2020

ACN Barcelona.-El personal sanitari ha tornat aquest dilluns a les estacions de transport públic de Catalunya per repartir una part dels 14,5 milions de mascaretes adquirides pel govern espanyol. A diferència de fa tres setmanes, però, l’activitat en els principals punts de recollida ha caigut dràsticament. Fins i tot en algunes zones com l’estació de Sants, un dels nòduls de transport on s’havien donat mascaretes el passat 14 d’abril, no hi havia rastre de la Creu Roja. Fonts de Renfe consultades per l’ACN afirmen que aquest fet es deu a una caiguda del nombre de passatgers a l’estació. De fet, segons les últimes dades de Renfe, la demanda del servei de Rodalies a Barcelona s’ha reduït un 88,9% aquest dilluns respecte a un dilluns de maig de 2019.

En altres zones com l’estació de plaça Catalunya sí que hi havia personal de la Creu Roja, tot i que també menys en comparació a fa tres setmanes. Per altra banda, el nombre de mascaretes que s’ha repartit també ha estat inferior, ja que la gran majoria dels usuaris ja en portava una en entrar a les estacions.