Dimarts, 27 de setembre de 2022 - Edició 1524
La República

Philippe Jaroussky i Emőke Barath acosten el mite d’Orfeu i Eurídice al Palau de la Música

ACN Barcelona.-La soprano Emöke Barath i el contratenor Philippe Jaroussky acostaran aquest diumenge el mite d’Orfeu i Eurídice al públic del Palau de la Música a través de cançons i […]

Agències 25/06/2021

ACN Barcelona.-La soprano Emöke Barath i el contratenor Philippe Jaroussky acostaran aquest diumenge el mite d’Orfeu i Eurídice al públic del Palau de la Música a través de cançons i àries de Monteverdi, Rossi i Sartorio. Ho faran en una doble sessió, una a les sis de la tarda i l’altra a dos quarts de nou del vespre, acompanyats de l’Ensemble Artaserse. Segons un comunicat de l’auditori de Domènech i Montaner, aquesta serà una “d’una oportunitat immillorable” per gaudir de Jaroussky. Un contratenor molt valorat no només per la seva veu, sinó també per l’expressivitat i capacitat comunicativa, i que juntament amb Barath constitueixen dues veus imprescindibles del panorama líric internacional.

El contratenor francès ha explicat que “el repte del cantant en el mite d’Orfeu és especial, perquè és un semidéu i en el cant cal transmetre aquesta màgia, aquest color irreal”. Jaroussky ha detallat que sent una gran passió per la música del segle XVII i especialment pel Barroc italià primerenc.El concert d’aquest diumenge s’emmarca dins del cicle Palau Grans Veus. Aquesta temporada Jaroussky i Barath tornaran a l’escenari barceloní, gràcies al cicle Palau Òpera, amb el Radamisto de Händel.