Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023
Edició 1768

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de maig del 2023

Parera vol tancar el centre de masculinitats i convertir-lo en un “punt d’acollida d’embarassades soles”

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – La candidata de Valents per l’alcaldia de Barcelona, Eva Parera, ha proposat tancar el centre de masculinitats de l’Ajuntament i convertir-lo en “un punt d’acollida” per a “dones embarassades, soles, sense recursos o que es trobin en situacions d’irregularitat”. Així ho ha expressat en un acte de campanya a les portes d’aquest centre, des d’on ha assegurat que “es destinen molts diners” en equipaments que “no produeixen res”. “No té cap sentit i no sabem què s’hi fa”, s’ha queixat Parera. En la mateixa línia, l’alcaldable ha criticat Colau i Collboni per destinar diners “en reeducar els homes” i no en “pal·liar les desigualtats”. “Són diners ideològics malgastats, és malversació”, ha criticat Parera.

Des del centre de masculinitats ‘Plural’, que l’Ajuntament va inaugurar el 2021, Parera ha demanat “més recursos” pels serveis socials i “no destinar salaris per pagar els amics”. “Els diners hi són, però no es destinen a les autèntiques necessitats de la ciutadania”, s’ha queixat l’alcaldable. Per això, la formació ha proposat “tancar la infraestructura” i destinar-la a “donar atenció i suport” a “dones embarassades sense cap possibilitat de tirar endavant”.

Publicitat

També en matèria de polítiques socials, Parera ha suggerit crear “una regidoria de família i gent gran” perquè hi hagi “una única porta d’entrada als serveis socials”. L’alcaldable ha asseverat que cal que l’administració posi “la persona al centre ” i “faciliti i transmeti la informació”. “Hi ha ciutadans que no necessiten una pantalla, sinó contacte humà”, ha reblat Parera.

D’altra banda, la candidata ha reivindicat la importància del tercer sector, “el gran oblidat en les subvencions”. Segons Valents, les entitats del sector social són “les que donen la primera alarma” i les que estan “al peu del carrer, detectant les persones que necessiten ajuda”. Per això, la cap de files ha promès que si governa treballarà amb “les entitats, que són les que donen respostes”.

<strong>Reobertura de la Monumental</strong><br />
Preguntada sobre la seva posició respecte als espectacles de toros a la ciutat, que ja va avançar en una entrevista a Catalunya Ràdio, Parera ha assegurat que són “patrimoni cultural” i que “cal protegir-los”. “No veig perquè hauríem de prohibir a la gent assistir a espectacles culturals”, ha asseverat. Per aquest motiu, la cap de llista ha demanat “reobrir la Monumental”, plaça que porta des de 2011 sense acollir cap espectacle d’aquest tipus.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió