Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Munten una carpa a Fira de Lleida perquè les persones que s’allotgen als pavellons hi puguin passar el dia

ACN Lleida.-L’Ajuntament de Lleida ha habilitat una carpa cedida per la Diputació de Lleida al recinte de Fira de Lleida, en una zona ombrejada a pocs metres dels pavellons 3 […]

Avatar
Agències 14/07/2020

ACN Lleida.-L’Ajuntament de Lleida ha habilitat una carpa cedida per la Diputació de Lleida al recinte de Fira de Lleida, en una zona ombrejada a pocs metres dels pavellons 3 i 4, perquè les persones que hi dormen puguin passar el dia en un espai obert i amb serveis. Es tancarà un perímetre de 61.700 metres quadrats – pavellons 3 i 4 inclosos, perquè comptin, a més, amb un espai exterior ampli. L’atenció a les persones temporeres s’ampliarà amb un nou àpat, el dinar, que s’oferirà a la nova carpa, que estarà equipada amb taules i cadires. Fins ara, la campanya incloïa esmorzar i sopar als pavellons que , durant el dia, romanen tancats.

L’Ajuntament de Lleida i les entitats amb què presta el servei d’atenció a persones temporeres – Creu Roja, Sant Joan de Déu, Arrels, Càritas i FOCCS – organitzaran activitats lúdiques per a les persones usuàries, per amenitzar les jornades del confinament.La nit passada, 182 persones han dormit en els pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida. La Paeria començarà a prestar entre dimecres i dijous l’ampliació dels serveis als temporers.