Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i CNP posen en marxa un dispositiu conjunt de prevenció estival a l’Hospitalet

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-Un any més, agents dels Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia (CNP) i la Guàrdia Urbana van posar en marxa l’1 de maig un dispositiu conjunt […]

Avatar
Agències 26/05/2021

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-Un any més, agents dels Mossos d’Esquadra, el Cos Nacional de Policia (CNP) i la Guàrdia Urbana van posar en marxa l’1 de maig un dispositiu conjunt de prevenció estival a l’Hospitalet de Llobregat. Aquest pla, anomenat ODOS i que s’allargarà fins l’inici del curs escolar, es fonamenta en tres pilars: la prevenció de delictes a la via pública, la vigilància en els espais públics i el control de l’activitat en establiments públics. La vigilància es concentrarà principalment en llocs de gran concurrència, com són parcs, places, zones d’oci, bars i terrasses. L’estiu passat, entre maig i setembre, el dispositiu va permetre reduir un 17% el nombre de delictes respecte el mateix període de l’any 2019.

Durant la vigència del pla, agents dels tres cossos realitzaran operacions conjuntes en l’àmbit de la prevenció de delictes i en el control de les normes de convivència i civisme en els espais públics.