Dimecres, 30 de setembre de 2020 - Edició 796
La República

Mollet del Vallès reclama a la Generalitat que es recuperin els sis serveis suprimits de la línia R3 de Rodalies

ACN Barcelona.-L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte per carta amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per expressar-li el seu malestar i rebuig […]

Avatar
Agències 16/09/2020

ACN Barcelona.-L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, s’ha posat en contacte per carta amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, per expressar-li el seu malestar i rebuig per la supressió de sis serveis de la línia R3 de Rodalies entre l’Hospitalet de Llobregat i Granollers. Davant d’aquesta situació, Monràs reclama a la Generalitat “el restabliment dels serveis suprimits com més aviat millor per tal de no consolidar la retallada del servei”. “Aquesta retallada de serveis comporta un pas enrere en l’objectiu de fer de la línia R3 un servei de qualitat”, alerta. També critica que la supressió de trens es faci en plena pandèmia quan s’hauria de fer el contrari per garantir la distància de seguretat entre passatgers.

L’alcalde de Mollet també recorda que fa molts anys que des dels ajuntaments, institucions supramunicipals i la societat civil, s’estan reclamant inversions i millores en aquesta infraestructura, per tal que el servei amb uns estàndards de qualitat adients amb el que requereix l’àmbit metropolità de Barcelona, i és evident que aquesta decisió esvaeix encara més aquestes reivindicacions.

Relacionats