Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

Miríam Ponsa eleva la dona real a la categoria de “musa” en una desfilada al marge de la 080

ACN Barcelona.-La dissenyadora manresana Míriam Ponsa ha vestit trenta-una models de totes les edats i talles en una desfilada al marge de la passarel·la 080 Barcelona Fashion i que, sota […]

Avatar
Agències 26/06/2019

ACN Barcelona.-La dissenyadora manresana Míriam Ponsa ha vestit trenta-una models de totes les edats i talles en una desfilada al marge de la passarel·la 080 Barcelona Fashion i que, sota el nom de ‘Muses’, busca elevar a aquesta categoria la “dona real”. Després d’haver sigut fidel al certamen barceloní, Ponsa ha decidit anar per lliure i mostrar d’una altra manera una col·lecció antagònica i sòbria, on dominen els blancs, els negres i els colors terres i les textures amb materials elaborats amb corda, làtex o cinta elàstica. Les dones que han desfilat no són professionals i tenen entre 16 i 64 anys. Segons Ponsa amb una col·lecció, pensada per empoderar la dona i inspirada en referents femenins com Frida Khalo i Simone de Beauvoir “no tenia sentit” continuar participant a la 080.

La dissenyadora, que ha dit estar agraïda per tots els anys de col·laboració amb la passarel·la, ha assegurat ha sigut un “regal” ajudar a millorar l’autoestima de les dones presentant aquestes peces amb models de totes les edats i talles. El muntatge ha coincidit amb el segon dia de la 080.