Diumenge, 2 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Miki Nuñez, Els Catarres, Doctor Prats i Skatalà, primers confirmats de les barraques de Girona

ACN Girona – Miki Nuñez, Els Catarres, Doctor Prats i Skatalà són els primers grups confirmats de les barraques de Girona. L’Ajuntament els ha anunciat durant la presentació del cartell […]

Agències 09/09/2022

ACN Girona – Miki Nuñez, Els Catarres, Doctor Prats i Skatalà són els primers grups confirmats de les barraques de Girona. L’Ajuntament els ha anunciat durant la presentació del cartell de les Fires de Sant Narcís, que se celebraran del 28 d’octubre al 6 de novembre. La il·lustració és obra de la dissenyadora gràfica Teresa Calbó i abraça alguns del símbols més característiques de la celebració. Entre ells, el pilar de la catedral, els gegants, el correfoc i l’esquivamosques, així com la diversió de les atraccions, del castell de focs, de les castanyes, de la música i de les barraques.

“Volia copsar tot el que representen les fires, que principalment és festa i tradició, en un cartell amb molt de color i alegria perquè després de tots aquests anys ens feia falta”, ha explicat Calbó.

Per la seva banda, el vicealcalde i regidor de Cultura, Quim Ayats, ha posat en valor que s’hi van presentar 29 il·lustracions i que “cinc de les sis finalistes eren d’autores femenines”.