Dimecres, 22 de març de 2023 - Edició 1700
La República

Més pandèmia, menys turisme

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ destaca arguments del TC sobre la inconstitucionalitat de l’estat d’alarma: “Se alteró el orden público y eso legitima el estado de […]

Agències 16/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest divendres. ‘El País’ destaca arguments del TC sobre la inconstitucionalitat de l’estat d’alarma: “Se alteró el orden público y eso legitima el estado de excepción”. També: “El agua desatada mata a 58 personas en el oeste de Alemania”. ‘El Periódico’, l’endemà de la sentència del TC sobre l’estat d’alarma: “Els jutges reclamen una llei per fer front a les pandèmies”. A més: “El Govern tem que es posposi la negociació bilateral amb l’Estat”. ‘El Punt Avui’ alerta de les conseqüències econòmiques de la cinquena onada de la pandèmia de la covid-19: “El juliol, perdut”. A sota: “Arxivada una investigació secreta a l’ACM”.

‘La Vanguardia’ destaca els resultats d’una enquesta a la ciutadania barcelonina: “La gestió de Colau es converteix en el segon problema de Barcelona”. A sobre, fotografia dels desastres naturals a Alemanya, Süissa, Bèlgica i els Països Baixos: “Pluges mortals al cor d’Europa”.’La Razón’ explica interioritats del PP: “Casado rompe con FAES y refuerza su equipo económico”. Al costat, sobre la sentència que considera inconstitucional l’estat d’alarma del principi de la pandèmia: “Malestar en el TC: el PSOE actúa como un “antisistema””.’Ara’ aposta per les conseqüències de l’augment de la pandèmia: “La UE demana no entrar ni sortir de Catalunya”. A sota: “Brussel·les expedienta Hongria i Polònia per les lleis contra la comunitat LGTBIQ+”.’ABC’ aprofundeix en la sentència del Tribunal Constitucional que tomba l’estat d’alarma de Sánchez del març de l’any passat: “”Elucubraciones doctrinales”, el Gobierno ataca al TC”. A banda, també sobre l’executiu estatal: “Primera orden de Sánchez a Óscar López: desmontar la megaestructura de Redondo”.I ‘El Mundo’, que cedeix el titular a una ministra que ja no ho és i a un que tot just comença: “Calvo quiso aplicar el estado de excepción y Bolaños lo rechazó”. I al costat: “La presidenta del mercado de la luz quiso subirse el sueldo en pleno ‘tarifazo'”.