Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

Més Madrid anuncia que anirà amb candidatura pròpia a Madrid

ACN Madrid.-Més Madrid ha anunciat aquest dimarts que concorrerà amb una candidatura pròpia a les eleccions autonòmiques a la Comunitat de Madrid del 4 de maig. La candidata de la […]

Agències 16/03/2021

ACN Madrid.-Més Madrid ha anunciat aquest dimarts que concorrerà amb una candidatura pròpia a les eleccions autonòmiques a la Comunitat de Madrid del 4 de maig. La candidata de la formació, Mònica García, ha emès un vídeo on apunta que Madrid “no és una sèrie de Netflix”. Més Madrid rebutja d’aquesta manera la petició del líder de Podem, Pablo Iglesias, que es presenta per Podem i ha emplaçat la formació d’Íñigo Errejón a arribar a un acord per conformar una llista única de l’esquerra a l’esquerra del PSOE. “No hem de perdre ni un minut a mirar-nos el melic o a cops d’efecte”, ha afirmat abans de garantir que “col·laborarà” amb la resta de forces i assolirà un acord de govern després que s’obrin les urnes.

García, que al vídeo que ha emès a les xarxes socials recorda que és metge de la sanitat pública, recorda que fa 10 anys que fa política a Madrid i un any d’oposició al govern d’Ayuso, i “les dones estem fartes de fer la feina bruta perquè en els moments històrics ens demanin que ens apartem” i “les dones hem demostrat que sabem frenar la ultradreta sense necessitat que ningú ens tuteli”.En aquest marc, critica implícitament la proposta d’Iglesias perquè “a la irresponsabilitat d’Ayuso de convocar eleccions en plena pandèmia no podem sumar ni més frivolitat, ni més espectacle ni més testosterona”. Segons García, els “cops d’efecte” només “distreuen” de la necessitat de fer fora Ayuso i vox de la Puerta del Sol.”Des de Més Madrid garantirem en tot moment col·laboració, cooperació i diàleg a la resta de forces” que es reflectirà –ha dit- “en una campanya neta” i en un “inqüestionable acord de govern quan els números sumin el 4 de maig”. Per tant “posaré l’ànima, cor i cervell per curar Madrid”.