Dissabte, 25 de març de 2023 - Edició 1703
La República

Meritxell Neddermann, Las Karamba, Lucía i Horacio Fumero i Magalí Datzira actuaran al Festival Floral

ACN Barcelona – Meritxell Neddermann, Las Karamba, Lucia i Horacio Fumero, Magalí Datzira, Gessamí Boada, Yaima Orozco, Arar i Kris Tena protagonitzen la segona edición de la programación d’enguany del […]

Agències 21/02/2023

ACN Barcelona – Meritxell Neddermann, Las Karamba, Lucia i Horacio Fumero, Magalí Datzira, Gessamí Boada, Yaima Orozco, Arar i Kris Tena protagonitzen la segona edición de la programación d’enguany del Festival Floral, impulsat per Judit Neddermann. El certamen se celebrarà del 12 al 14 de maig a diversos espais de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar. La programació musical se centra en propostes de gran qualitat liderades per dones. Les entrades per als concerts del Floral ja estan disponibles a través de la pàgina web del festival. Els organitzadors han recordat que els aforaments per als concerts són molt limitats.

Floral és el primer festival de música i cultura de Vilassar, una proposta que vincula els dos municipis homònims a través de l’art i el patrimoni històric i cultural, amb una mirada crítica i feminista.

El festival planteja concerts a diversos espais emblemàtics de Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar com la Torre d’en Nadal (Vilassar de Mar), els Jardins de Can Rafart i el Teatre La Massa (Vilassar de Dalt) i, per primera vegada, als Forns Romans de la Fornaca (Vilassar de Dalt).

Floral neix per teixir un pont entre dos municipis que comparteixen vincles històrics, humans i naturals i basa el seu nom en una de les principals activitats econòmiques i tradicionals de la zona: la floricultura.