Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

Medilast dona als ajuntaments d’Alpicat i Lleida material per a la fabricació domèstica de mascaretes

ACN Lleida.-L’empresa Medilast, dedicada a la fabricació de peces de compressió terapèutica amb fàbrica a Alpicat (Segrià) ha lliurat aquest dilluns als ajuntaments d’Alpicat i Lleida material que permetrà a […]

Avatar
Agències 23/03/2020

ACN Lleida.-L’empresa Medilast, dedicada a la fabricació de peces de compressió terapèutica amb fàbrica a Alpicat (Segrià) ha lliurat aquest dilluns als ajuntaments d’Alpicat i Lleida material que permetrà a cada municipi fabricar unes 180 mascaretes al dia. La firma ha decidit aportar així el seu gra de sorra davant la falta de material de protecció necessari per combatre el coronavirus. Es tracta del teixit NEOTUB, un material 100% de cotó que s’utilitza per aplicar sota de les escaioles, disposa de les característiques òptimes per a la confecció de mascaretes. A la vegada, Medilast estudia la possibilitat d’utilitzar la seva estructura tècnica, material i personal per a la confecció de mascaretes i fer un donatiu a les entitats que ho necessitin.

Medilast és una marca líder del mercat a nivell estatal dins del sector farmacèutic i ortopèdic. Experta en patologies venoses i en la fabricació de productes de compressió decreixent mèdica, ha centrat la seva activitat empresarial durant els últims 50 anys a fabricar compressió preventiva, normal i compressió forta a més d’una àmplia gamma de productes d’ortopèdia i traumatologia. L’empresa treballa sota estrictes normes, processos i protocols de qualitat per a oferir als seus clients un producte amb les màximes prestacions. Actualment, Medilast es troba en cinquè lloc del rànquing d’empreses a nivell mundial dins del sector de la fabricació de productes de compressió.