Dimarts, 20 d'abril de 2021 - Edició 999
La República

L’oposició veïnal no evita el desnonament d’una dona a Barcelona executat amb un ampli desplegament policial

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra han executat un desnonament per ordre judicial d’una dona que portava tres anys en un pis del carrer Llenguadoc de Barcelona. El Sindicat d’Habitatge de Sant […]

Avatar
Agències 07/04/2021

ACN Barcelona.-Els Mossos d’Esquadra han executat un desnonament per ordre judicial d’una dona que portava tres anys en un pis del carrer Llenguadoc de Barcelona. El Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu ha explicat que els serveis socials havien acreditat la vulnerabilitat en un informe lliurat al jutjat. Una cinquantena d’activistes han acudit a la crida que havia fet l’entitat i s’han situat davant la porta. Els Mossos d’Esquadra han arribat amb una desena de furgonetes i han anat retirant i identificat els manifestants un a un fins que la comitiva judicial ha accedit a l’habitatge i han fet sortir a la dona. Els manifestants han protestat pacíficament amb crits contra l’acció. Els serveis socials han ofert un hostal com a solució temporal a l’afectada.

El Sindicat d’Habitatge de Sant Andreu denuncia que a l’anterior intent de llançament, que va ser el tercer, el propietari es va comprometre a arribar un acord, però que ara se n’ha desdit. Asseguren que Noemí, de 41 anys i que viu sola, va acceptar una oferta per pagar 300 € mensuals de lloguer, però el propietari s’ha fet enrere. El propietari té més de deu habitatges, també segons el sindicat.