Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Llum verda als plans de recuperació econòmica i social de Lleida, el Baix Segre i la Conca d’Òdena

ACN Barcelona.-El Govern ha donat llum verda als plans específics de recuperació econòmica i social de la ciutat de Lleida, el Baix Segrià i la Conca d’Òdena a proposta del […]

Agències 01/12/2020

ACN Barcelona.-El Govern ha donat llum verda als plans específics de recuperació econòmica i social de la ciutat de Lleida, el Baix Segrià i la Conca d’Òdena a proposta del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. A través d’un Decret llei, l’executiu ha aprovat el paquet de 2,5 MEUR en ajuts del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) per als municipis d’aquestes àrees. En concret, 1,5 MEUR a Lleida i el Baix Segrià, i 1 milió més a la Conca d’Òdena, on s’inclouen els municipis d’Igualada, Vilanova de Camí, Òdena i Santa Maria de Montbui. Aquesta línia de subvencions extraordinària i urgent vol servir per reactivar el mercat laboral i l’activitat econòmica en uns territoris que s’han vist afectats per tancaments perimetrals per la covid-19.

La finalitat de la mesura és impulsar projectes ocupacionals i de foment de l’activitat econòmica que permetin crear i mantenir ocupació de qualitat, consolidar l’activitat dels sectors productius generadors d’ocupació i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més desafavorides.Les administracions del territori seran les destinatàries d’aquest fons i les encarregades d’elaborar i implementar els plans de recuperació econòmica i social amb l’acompanyament de SOC.