Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Lleida concentra la majoria de positius per coronavirus a la demarcació amb 184

ACN Lleida.-Les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de la zona urbana de Lleida concentren la majoria de casos positius confirmats de coronavirus a la demarcació amb un total de 184, […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Lleida.-Les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) de la zona urbana de Lleida concentren la majoria de casos positius confirmats de coronavirus a la demarcació amb un total de 184, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Concretament, l’ABS de l’Eixample amb 37 i la del Primer de Maig amb 33 casos confirmats encapçalen la llista mentre que la de la Bordeta i Magraners la tanquen amb 19. En xifres globals segueix a la zona de Lleida l’ABS de Balaguer, amb 71 casos. L’ABS de la Pobla de Segur (Pallars Jussà), en canvi, és la zona amb més casos de covid-19 per habitant ja que en tenen comptabilitzats 25 i se situen en els 344,4 casos per cada 100.000 habitants, un índex només superat per les ABS d’Igualada.

Segons aquestes mateixes estadístiques fetes públiques per Salut, l’Aran amb un índex de 190,4 casos per cada 100.000 habitants i la Granadella (Garrigues) amb 179,8 són les dues ABS de la demarcació de Lleida que segueixen la Pobla de Segur amb més nombre de casos per habitant. Les xifres absolutes, però, se situen en els 26 i els 6 casos confirmats per covid-19 respectivament.Per contra, les àrees amb menys casos positius detectats a la demarcació de Lleida són l’ABS d’Artesa de Segre (Noguera) amb només un cas confirmat, Almacelles (Segrià) i Ponts (Noguera) amb dos casos cadascuna i Bellpuig amb tres. Al Pirineu, l’ABS que registra menys casos de covid-19 confirmats és la de l’Alta Ribagorça amb quatre.Fins a aquest diumenge, a la demarcació de Lleida s’han comptabilitzat 680 positius segons Salut i 44 persones amb coronavirus han perdut la vida.