Divendres, 26 de febrer de 2021 - Edició 946
La República

Llançaments i algun contenidor cremat en la setena jornada de manifestacions a Barcelona

ACN Barcelona.-Els manifestants que han respost a la setena convocatòria consecutiva a Barcelona en protesta per l’empresonament de Pablo Hasel han fet llançaments de vidres i pedres contra els Mossos, […]

Avatar
Agències 22/02/2021

ACN Barcelona.-Els manifestants que han respost a la setena convocatòria consecutiva a Barcelona en protesta per l’empresonament de Pablo Hasel han fet llançaments de vidres i pedres contra els Mossos, com en els dies anteriors, i han cremat alguns contenidors al carrer Girona amb Ronda Sant Pere, però els incidents han estat menys importants que en dies anteriors. Els Mossos han dispersat els concentrats pujant a la vorera de Gran Via, provocant algunes corredisses. També han detingut dues persones per requeriments pendents i una tercera per desordres públics, aquesta a Gran Via amb carrer Girona. La manifestació ha començat a l’Arc de Triomf, ha baixat per Passeig Picasso, ha seguit per Marquès d’Argentera i ha pujat per Via Laietana.

(S’actualitza el nombre de detinguts)A la prefectura de Policia Nacional hi ha hagut una pluja d’ampolles de vidre. Els concentrats han continuat llavors per la zona del Palau de la Música, on també s’ha cremat algun contenidor. N’han bolcat i entrecreuat diversos al carrer Girona, però alguns no els han pogut encendre perquè estaven mullats per la pluja.Els Mossos han activat agents de l’Àrea de Mediació, com han fet la resta de dies, però en les últimes cinc nits no han trobat interlocutors per dialogar, segons han informat a través de Twitter.