Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

L’IRTA realça les qualitats de l’oli d’oliva verge extra per potenciar el seu ús en el sector de la restauració

ACN Constantí – L’IRTA ha posat en valor l’oli d’oliva verge extra (OOVE) en una jornada tècnica on s’ha tractat la seva viabilitat en el sector de la restauració. Els […]

Agències 09/05/2022

ACN Constantí – L’IRTA ha posat en valor l’oli d’oliva verge extra (OOVE) en una jornada tècnica on s’ha tractat la seva viabilitat en el sector de la restauració. Els experts han afirmat que l’ús d’aquest oli va a l’alça a les cuines professionals, però defensen que encara cal una major conscienciació dels seus usos. L’investigador de l’entitat, Agustí Romero, ha explicat que han analitzat les aplicacions d’aquest oli de gamma alta en productes com pastissos de xocolata, gelats o llaminadures a través del projecte Oli de Cuina de Tarragona. La trobada, celebrada aquest dilluns a Constantí (Tarragonès), ha aplegat una cinquantena de persones que han participat dels tastos d’olis i en una demostració de Jeroni Castell, xef del restaurant La Moles.