Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

L’ICF avalarà les fiances dels investigats pel Tribunal de Comptes

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ s’ocupa de la inestabilitat a la plantilla de l’Adminisració pública: “Los interinos con 10 años de antigüedad ganarán su plaza”. Al […]

Avatar
Agències 22/07/2021

ACN Barcelona.-Titulars diversos als diaris d’aquest dijous. ‘El País’ s’ocupa de la inestabilitat a la plantilla de l’Adminisració pública: “Los interinos con 10 años de antigüedad ganarán su plaza”. Al costat, la investigació als ex alts càrrecs del Govern: “El Tribunal de Cuentas se inclina por vetar el aval público catalán”. ‘El Periódico’ indaga en les inquietuds de les noves generacions: “Piden la palabra”. Al costat, la regulació dels interins: “El PSOE pacta con ERC que los interinos con 10 años en la plaza pasen a fijos”. ‘El Punt Avui’, sobre els avals als ex alts càrrecs del Govern investigats pel Tribunal de Comptes: “L’ICF, ara sí”. El segon titular és per a la pandèmia: “Sense immunitat de grup fins al 90%”.

‘La Vanguardia’ destaca igualment la qüestió dels avals: “El Govern rectifica i avala amb l’ICF les fiances del Tribunal de Comptes”. Com a segon tema del dia, el futur d’una infraestructura que causa polèmica: “Generalitat i ajuntaments plantegen a Aena que ajorni la decisió sobre l’ampliació del Prat”.’La Razón’ destaca el resultat del primer partit de l’oposició al Congrés dels Diputats a l’enquesta del CIS: “Casado traslada al PP que ya duplican los votos de Rajoy”. En segon terme: “Los interinos que llevan diez años no tendrán que opositar”.’Ara’, també sobre la polèmica al Tribunal de Comptes: “El Govern rectifica i l’ICF avalarà les fiances”. Fotografia per a la catàstrofe a la Xina per les pluges torrencials, amb una fotografia d’un vagó de metro ple de gent i inundat: “Xinesos amb aigua fins al coll al metro”‘ABC’ coincideix en la qüestió del Tribunal de Comptes: “El Govern rectifica y usará dinero público para las fianza del ‘procés'”. A sota, el rebut de la polèmica: “España e Italia tienen los precios de la luz más altos de la UE”.I ‘El Mundo’, que cedeix el primer titular al personal de l’Administració pública: “El Gobierno regala la oposición a interinos con más de 10 años”. A sota, la visita del president espanyol als EUA: “Fondos de EEUU elevan a Sánchez su inquietud por la reforma laboral”.