Dijous, 23 de març de 2023 - Edició 1701
La República

L’Hospitalet ultima un gran pla per reduir la bretxa digital al municipi dotat amb 30 MEUR

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’Hospitalet de Llobregat treballa en 7 grans projectes per impulsar la recuperació econòmica a la ciutat que opten a 740 milions d’euros dels fons Next Generation. Uns […]

Agències 02/06/2021

ACN L’Hospitalet de Llobregat.-L’Hospitalet de Llobregat treballa en 7 grans projectes per impulsar la recuperació econòmica a la ciutat que opten a 740 milions d’euros dels fons Next Generation. Uns projectes, ha explicat l’alcaldessa Núria Marín, que permetrien generar més de 15.000 llocs de feina en els pròxims anys. Un d’ells, “clau” tot i comptar amb el pressupost més baix, 30 milions d’euros, és l’anomenat L’Hospitalet 6.0 que pretén digitalitzar la ciutat per reduir la bretxa digital als seus barris. EL projecte, que compta amb el suport del Ministeri d’Indústria i la Mobile World Capital, tindria la seu al mercat de La Florida, on la bretxa digital “és més evident”. Marín ha destacat que la recuperació cada cop “és més a prop” com demostra el retorn del MWC.

L’alcaldessa de l’Hospitalet ha fet aquest anunci en el marc de la taula rodona ‘Diàlegs per a la reconstrucció’ celebrada aquest 2 de juny amb agents econòmics de la ciutat a l’Hotel Porta Fira. A la trobada, entre d’altres, hi han participat el conseller delegat de GSMA, John Hoffman; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el CEO de Puig, Marc Puig; o Felipe Campos, conseller delegat d’AGBAR.