Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

L’Hospital Parc Tauli de Sabadell registra quinze morts per coronavirus aquesta setmana

ACN Sabadell.-El Parc Taulí de Sabadell ha registrat quinze morts per coronavirus aquesta setmana. Ho ha avançat el Diari de Sabadell i ho han confirmat fonts del centre a l’ACN. […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Sabadell.-El Parc Taulí de Sabadell ha registrat quinze morts per coronavirus aquesta setmana. Ho ha avançat el Diari de Sabadell i ho han confirmat fonts del centre a l’ACN. La primera víctima que va transcendir va ser un jove de 21 anys de Badia del Vallès, que va perdre la vida dijous i que presentava un estat de salut amb factors de risc. Actualment a l’hospital vallesà hi ha 162 pacients ingressats per coronavirus, 23 dels quals a la UCI. El degoteig d’infectats al centre sanitari va iniciar-se el 7 de març quan una membre de l’equip directiu va donar positiu i van aïllar-se 27 professionals de la corporació. Pocs dies després va aparèixer un segon contagiat, també membre de la plantilla, i la xifra de confinats va elevar-se fins a 47.

Des de que l’Hospital Parc Taulí va detectar el primer cas, es van prendre totes les mesures necessàries per evitar els contagis, com aïllar les persones que havien estat en contacte amb els infectats o restringir les visites a un familiar per pacient. Amb tot, les xifres s’han anat enfilant i en la darrera setmana s’han registrat les primeres morts. Tot i que algunes s’haurien produït a principis de setmana, la primera que va transcendir de forma oficial va ser la d’un jove de 21 anys de Badia del Vallès que va perdre la vida dijous. Es tracta d’un noi que presentava un estat de salut amb factors de risc, segons va informar l’Ajuntament d’aquesta localitat.