Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

Les treballadores de les escoles bressol Sol Solet i La Lluna de Rubí inicien una vaga indefinida

ACN Rubí – Les treballadores de les escoles bressol Sol Solet i La Lluna de Rubí (Vallès Occidental) van començar aquest dijous una vaga indefinida per reclamar, entre d’altres, una […]

Agències 24/02/2023

ACN Rubí – Les treballadores de les escoles bressol Sol Solet i La Lluna de Rubí (Vallès Occidental) van començar aquest dijous una vaga indefinida per reclamar, entre d’altres, una pujada “urgent” dels salaris, fins a un 8%. Segons un comunicat de CCOO, les 43 persones que han engegat l’aturada porten 17 anys amb el sou congelat. A banda, les treballadores també demanen una parella educativa per garantir el servei que presten, unes condicions que garanteixi un sou digne i que aquest s’actualitzi en funció de l’IPC. CCOO també ha denunciat que el personal de les dues escoles bressol fa anys que reivindiquen millors condicions a l’Ajuntament, mentre que aquest ha fet “promeses buides, però cap pas endavant”.

En el comunicat, el sindicat afirma que la vaga iniciada aquest dijous va tenir un seguiment del 100%, i adverteix que les treballadores continuaran amb l’aturada fins que no hi hagi un “compromís real” per part del consistori i de l’empresa que porta la licitació, Cavall de Cartó.