Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

L’atur a Espanya ja se situa més de vuit punts per sobre de la mitjana de l’eurozona

ACN Brussel·les.-Espanya és manté a l’agost com el segon estat de l’eurozona amb més atur amb una taxa del 16,2%, tres dècimes més que el juliol. Segons dades de l’Eurostat, […]

Avatar
Agències 01/10/2020

ACN Brussel·les.-Espanya és manté a l’agost com el segon estat de l’eurozona amb més atur amb una taxa del 16,2%, tres dècimes més que el juliol. Segons dades de l’Eurostat, l’Estat ja supera en més de vuit punts la mitjana d’atur de la zona euro, que se situa en el 8,1% en el mes d’agost amb un augment d’una dècima respecte al juliol. Amb aquest l’increment, l’eurozona registra el cinquè mes consecutiu d’augment de la desocupació per l’impacte de la covid-19. Pel que fa a l’atur juvenil, Espanya lidera la desocupació entre els joves amb una taxa del 43,9%, més de dos punts més que el juliol. La taxa d’atur juvenil a Espanya supera en més de 25 punts la mitjana de l’eurozona.

Només Grècia, amb un atur general del 18,3%, supera Espanya en desocupació. En tercer lloc es troba es troba Itàlia amb un atur del 9,8% a l’agost.