Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

L’artista nord-americà David Carson és l’autor del cartell de la vintena edició del Rec.0

ACN Igualada.-La vintena edició del Rec.0, que se celebrarà del 8 a l’11 de maig, tindrà un cartell d’excepció creat pel director d’art David Carson, un dels dissenyadors gràfics més […]

Avatar
Agències 09/04/2019

ACN Igualada.-La vintena edició del Rec.0, que se celebrarà del 8 a l’11 de maig, tindrà un cartell d’excepció creat pel director d’art David Carson, un dels dissenyadors gràfics més prestigiosos del món. Conegut pels seus innovadors dissenys de revistes i per l’ús de la tipografia experimental, ha volgut que el cartell reflectís l’essència i la filosofia del festival amb el seu estil propi. L’artista nord americà va ser a Igualada durant uns dies on va poder conèixer de primera mà l’emblemàtic barri del Rec i va compartir experiències amb l’artista igualadí Ramon Enrich, director d’art del Rec i amic personal de Carson. El procés de creació va tenir lloc íntegrament en una adoberia del barri del Rec.

Carson va ser director d’art de la revista ‘Ray Gun’. Se’l considera un representant de l'”era de la tipografia del grunge”, ja que acostuma a fer servir tècniques pictòriques i fotogràfiques anomenades “brutes”, gens convencionals. Ha treballat per clients com Pepsi Cola, Ray Ban, Nike, Microsoft, Giorgio Armani, American Airlines, Levi Strauss, Sony, Toyota, Warner Bros, CNN, o Mercedes-Benz, entre molts d’altres.