Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

L’Aran suma quatre nous casos de coronavirus i la xifra d’afectats és de més d’una setantena

ACN Vielha e Mijaran.-L’Aran suma quatre casos de coronavirus i el global de positius a la Val ja arriba als 71. El Conselh Generau ha informat que tres d’aquests estan […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Vielha e Mijaran.-L’Aran suma quatre casos de coronavirus i el global de positius a la Val ja arriba als 71. El Conselh Generau ha informat que tres d’aquests estan aïllats als seus domicilis i un altre és un usuari de la Residència Sant Antòni. Pel que fa al nombre de persones ingressades a l’Espitau d’Aran, actualment és de dotze segons les darreres dades facilitades pel Departament de Salut. En el cas de l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, la xifra arriba als 18. Mentre, a l’Hospital de Cerdanya, hi ha set persones amb covid-19 i cinc més que estan pendent de resultats, segons han explicat des del centre sanitari, i, finalment, a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell també hi ha set pacients amb coronavirus i un altre pendent de confirmar.

A la capital alturgellenca hi ha 139 veïns que es troben en confinament a les seves cases, entre els quals hi ha 22 positius, segons ha difós l’alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, a través de les xarxes socials. D’aquests, n’hi ha deu dels confirmats que corresponen a agents dels Mossos d’Esquadra, mentre que la xifra d’efectius policials aïllats és d’uns 45, segons dades facilitades pel sindicat USPAC.Pel que fa a l’Hospital de Cerdanya, des de l’inici de la pandèmia ha detectat fins a 29 casos, quatre dels quals viuen a la banda administrativament francesa. De la xifra global d’afectats, 23 han requerit d’ingrés i en aquest període s’han donat dotze altes i ha mort una persona.