Dissabte, 31 de juliol de 2021 - Edició 1101
La República

L’ANC convoca cremes de fotos del Rei arreu de Catalunya

ACN Barcelona.-L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat aquest dimarts al vespre nombroses cremes populars de fotos del rei d’Espanya amb motiu de la visita que el monarca fa aquest dimecres […]

Avatar
Agències 15/06/2021

ACN Barcelona.-L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat aquest dimarts al vespre nombroses cremes populars de fotos del rei d’Espanya amb motiu de la visita que el monarca fa aquest dimecres a Barcelona. L’entitat considera l’esdeveniment una “nova provocació” de l’Estat i ha mostrat el “rebuig més enèrgic” a la monarquia espanyola. Les mobilitzacions d’aquest vespre són el preludi de la convocada també per l’ANC demà a les set de la tarda a la plaça del Mar de la Barceloneta. Pel que fa a la polèmica sobre l’assistència d’algun membre del Govern a l’acte organitzat pel Cercle d’Economia, l’entitat assenyala: “cap de les nostres institucions han de participar en aquest joc”.

La presidenta de l’Assemblea, Elisenda Paluzie, ha participat en la cremada popular organitzada per les assemblees territorials del Barcelonès, que ha tingut lloc a la plaça Sant Jaume de Barcelona.L’entitat acusa el Cercle d’Economia de ser una “elit totalment desconnectada del país”, de tenir “interessos lligats” a l’Estat i de treballar per “defensar l’statu quo d’una autonomia sense poder en la qual el poble hi té molt poc a dir”.