Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

L’Ajuntament de Tortosa atorga a Florette la llicència per construir la planta d’envasat d’amanides al Catalunya Sud

ACN Tortosa.-La Junta de Govern Local de Tortosa va aprovar aquest dilluns la llicència d’obres demanada per Florette Hortícola Navarra, SLU, per construir una planta d’envasat d’hortalisses al polígon industrial […]

Avatar
Agències 16/06/2020

ACN Tortosa.-La Junta de Govern Local de Tortosa va aprovar aquest dilluns la llicència d’obres demanada per Florette Hortícola Navarra, SLU, per construir una planta d’envasat d’hortalisses al polígon industrial Catalunya Sud. La intenció de l’empresa, segons l’alcaldessa, Meritxell Roigé, és iniciar les obres al llarg de les pròximes setmanes per poder finalitzar-les i entrar en funcionament la primavera de 2021. En una primera fase, la inversió prevista és de 13 milions d’euros per construir la nau de producció i la zona d’oficines, que ocuparan 7.600 metres quadrats, un 94% dins del terme municipal de Tortosa i la resta, al de l’Aldea. Un cop en marxa s’hi preveu envasar 25 milions de bosses anuals d’hortalisses fresques per a amanida.

L’activitat de la planta que Florette ubicarà al polígon Catalunya Sud suposarà, en una primera fase, la creació de 200 llocs de treball directes i un centenar més d’indirectes. “És una molt bona notícia, que a més coincideix amb uns moments complicats com els actuals, en els quals aquesta implantació suposa una esperança per a l’activitat industrial, laboral i agrícola”, ha subratllat l’alcaldessa de Tortosa. Roigé recorda que les gestions perquè Florette s’instal·lés a Tortosa van començar fa dos anys i s’ha felicitat que finalment s’implanti a la ciutat, tenint en compte que competia amb altres territoris de Catalunya i de l’Estat espanyol.