Dimecres, 28 de setembre de 2022 - Edició 1525
La República

L’Ajuntament de Deltebre farà un estudi per detectar casos de gent soledat i aïllament social entre la gent gran

ACN Deltebre.-L’Ajuntament de Deltebre ha anunciat que elaborarà un estudi per detectar casos de soledat i aïllament social entre la gent gran del municipi. El treball, en col·laboració amb els […]

Agències 08/06/2021

ACN Deltebre.-L’Ajuntament de Deltebre ha anunciat que elaborarà un estudi per detectar casos de soledat i aïllament social entre la gent gran del municipi. El treball, en col·laboració amb els dos casals de la gent gran de la població, ha de permetre determinar l’impacte de la pandèmia de la covid-19 entre aquest col·lectiu. Un dels aspectes concrets que el consistori vol conèixer és l’estat de salut i emocional de la gent gran, per poder “detectar situacions de risc de les persones que no són usuàries de serveis socials i també esbrinar totes aquelles que es troben en soledat”, segons la regidora de Servei a les Persones, Lluïsa Ventura. A partir d’aquesta informació s’oferirà al veïnat els serveis existents per evitar l’aïllament o l’exclusió social.

Per a obtenir les dades, l’Ajuntament de Deltebre farà tramesa d’un qüestionari a la gent gran del municipi, que hauran de tornar implementat al Centre Esportiu del Delta, al propi Ajuntament de Deltebre, o bé als dos casals de la gent gran.