Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

L’accident aeri de Moià ha estat entre dos ultralleugers i ha provocat quatre morts

|

- Publicitat -

ACN Moià – L’accident aeri de Moià ha implicat dos ultralleugers i ha provocat la mort de quatre persones, segons ha pogut saber l’ACN de fonts coneixedores. Inicialment, s’havia informat de la caiguda d’un sol aparell i la mort de dues persones. Un testimoni ha donat l’avís d’emergència a les 10.44 hores. Els dos avions han caigut alhora i un d’ells ha quedat totalment calcinat i ha provocat un foc en una zona boscosa de pins entre la Fàbrega i el pla de Boix que els Bombers han extingit. La Unitat Tècnica de Seguretat Aèria dels Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per aclarir les causes i fer l’atestat de l’accident.

(<em>En aquesta actualització s’afegeix la confirmació oficial de les morts per part dels Bombers, i alguns detalls més de l’incendi de les naus</em>)

Publicitat

Els Bombers han confirmat la mort de les quatre persones, afirmant que un segon ultralleuger ha caigut i els seus dos ocupants han perdut la vida a l’estavellar-se.

La identitat de les víctimes encara no s’ha pogut determinar. 

Un pagès de la zona, en Joan, de la Masia la Fàbrega, ha explicat a l’ACN que ha vist un dels ultralleugers caient encès des del cel.

“Hem anat cap allà, han vingut els Mossos, l’ambulància i els Bombers darrere nostre. Hi havia una columna de fum i s’ha encès, tot allò”, ha afegit. <br />
 

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió