Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

L’accés a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell serà amb cita prèvia, control de temperatura, mascareta i desinfecció de mans

ACN La Seu d’Urgell.-L’Ajuntament de la Seu d’Urgell incrementarà les mesures de seguretat en l’accés a les dependències municipals per tal d’evitar al màxim la propagació de la covid-19 en […]

Avatar
Agències 18/05/2020

ACN La Seu d’Urgell.-L’Ajuntament de la Seu d’Urgell incrementarà les mesures de seguretat en l’accés a les dependències municipals per tal d’evitar al màxim la propagació de la covid-19 en la fase 2 de desescalada. Així, els serveis d’atenció ciutadana en aquesta nova etapa impliquen haver de respectar una distància mínima de dos metres entre persones o centralitzar tots els tràmits a la planta baixa de l’edifici, a més de continuar maximitzant la via telemàtica. En els casos en què aquesta hagi de ser presencial es farà mitjançant cita prèvia i s’habilitarà un únic accés, vigilat per un conserge i on hi hauran les mesures de protecció necessàries, com ara el control de temperatura, la desinfecció de mans o l’ús de mascareta.

Des del consistori de la capital alturgellenca han indicat que s’estan estudiant models d’atenció ciutadana com ara la videoconferència, sempre i quan es garanteixi la seguretat de les transaccions. Mentre, pel que fa a la cita prèvia, es podrà demanar preferentment per telèfon a partir d’aquest divendres. A més, a l’edifici de l’ajuntament hi haurà personal de neteja durant tota la jornada per garantir la correcta desinfecció de tots els punts d’atenció presencial.Val a dir que des que es va decretar l’estat d’alarma per la covid-19, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha seguit donant servei tant a veïns, empreses i ciutadans en general que així que ho han necessitat. Així, la plantilla municipal ha dut a terme les seves tasques mitjançant el teletreball, mentre que les urgències que han sorgit durant l’etapa de confinament s’han resolt de manera presencial. En xifres, des del 16 de març fins aquest dilluns, s’ha atès 2.117 trucades i s’ha donat tràmit a 1.205 sol·licituds al registre d’entrada.