Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

La UPC i l’ESMUC oferiran el curs vinent la doble titulació de Matemàtiques i Música, l’única a Catalunya

ACN Barcelona.-La Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) impartiran a partir del proper curs la doble titulació del grau en Matemàtiques i el títol […]

Avatar
Agències 27/05/2020

ACN Barcelona.-La Universitat Politècnica de Catalunya i l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) impartiran a partir del proper curs la doble titulació del grau en Matemàtiques i el títol superior de Música, uns estudis que permetran obtenir els dos títols en cinc cursos acadèmics amb un pla d’estudis adaptat. És la primera proposta educativa que permet compaginar ambdós estudis alhora a Catalunya. Inicialment s’oferiran cinc places. Seran 420 crèdits ECTS, en lloc dels 480 que s’han de cursar en les dues titulacions per separat. La proposta és el resultat de la col·laboració entre la UPC i l’ESMUC, que al llarg dels darrers anys han anat detectat vocacions musicals en estudiants de Matemàtiques i viceversa.

Per accedir als estudis, caldrà superar la nota de tall del grau en Matemàtiques, així com una prova específica de matemàtiques i la prova d’accés als estudis de l’ESMUC. Els estudiants interessats s’hauran de matricular dels crèdits a preu públic corresponents al grau en Matemàtiques (204 crèdits) i dels crèdits del títol superior de Música de l’ESMUC (216 crèdits), equivalents als preus universitaris de grau en ensenyaments tècnics.Les assignatures de matemàtiques es faran a la Facultat de Matemàtiques, a Barcelona, i les de música s’impartiran a l’ESMUC (Edifici de L’Auditori).