Dimarts, 11 d'agost de 2020 - Edició 747
La República

La Poblenou Open Night obre les portes de la comunitat creativa “més gran” de Barcelona

ACN Barcelona.-La Poblenou Open Night ha obert les portes aquest divendres a la nit, entre les set de la tarda i la una de la matinada, de la comunitat creativa […]

Avatar
Agències 22/11/2019

ACN Barcelona.-La Poblenou Open Night ha obert les portes aquest divendres a la nit, entre les set de la tarda i la una de la matinada, de la comunitat creativa “més gran” de Barcelona, segons han assenyalat els impulsors de la iniciativa. A través d’aquesta acció els creadors del barri comparteixen l’art, la cultura i la innovació que surt del seus tallers. La proposta inclou experiències immersives audiovisuals, innovació digital, intervencions artístiques en directe, performances, exposicions, projeccions cinematogràfiques musicades i concerts. A banda, per tercer any consecutiu la Torre Glòries s’il·luminarà amb motiu de l’esdeveniment.

Una de les activitats previstes és el Makerspaces Circuit, un recorregut per la xarxa de creadors, innovadors digitals, fabricants, petits artesans, dissenyadors i espais que treballen per transformar el sistema productiu, fomentant la producció local i impulsant “un nou model de ciutat”.En paral·lel, la galeria La Plataforma ha programat una intervenció en directe dels artistes Asis Percales, Domini, Sonia Toneu i Votto. La peça resultant dialogarà amb una mostra col·lectiva en què es presentarà una selecció d’obres de diferents artistes que formen part de les propostes de la galeria.A banda, al Centre Universitari de Disseny BAU s’ha programat una performance audiovisual de projectes immersius del Màster en Innovació Audiovisual i Entorns Interactius, ambientats amb música per dj’s.La Fundació Palo Alto també s’ha sumat a la iniciativa obrint el clúster creatiu amb diferents activitats a l’entorn de la memòria històrica, el cinema, el teatre, l’art sostenible i la creativitat. La Barcelona Acadmy of Art també ha participat a la Poblenou Open Night amb un mercat d’art de nadal i classes de dibuix gratuïtes.Finalment, Art Gallery Chez Xefo ha acollit la primera exposició individual de ‘Llagrimosa’, una col·lecció de més de cinquanta fotomicrografies de llàgrimes humanes.

Relacionats