Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

La Passió Medieval de Cervera veu “força improbable” tornar-la a representar després de suspendre-la dos anys seguits

ACN Cervera.-La Passió Medieval de Cervera tanca una primera etapa d’escenificacions després d’haver-la de cancel·lar per segon any consecutiu. L’any passat, la pandèmia va obligar a suspendre-la deu dies abans […]

Agències 17/03/2021

ACN Cervera.-La Passió Medieval de Cervera tanca una primera etapa d’escenificacions després d’haver-la de cancel·lar per segon any consecutiu. L’any passat, la pandèmia va obligar a suspendre-la deu dies abans de l’estrena i aquest 2021 els organitzadors també van decidir no fer-la degut a les restriccions de públic, d’aforament i distàncies de seguretat i ús de mascareta per part dels actors. De moment, han emmagatzemat part del material, com ara elements del muntatge i vestuaris, en caixes ignífugues cedides pel Museu de Lleida, tot confiant que algun dia es puguin recuperar les representacions, malgrat que, ara per ara, ho veuen “força improbable”. El Crist articulat de la Passió Medieval es pot veure exposat a l’església de Santa Maria de Cervera.

L’Associació de la Passió Medieval de Cervera i l’equip artístic considera “força improbable” que es torni a representar en un futur però, tot i això, asseguren que mantindran obertes altres línies de treball i la recerca de finançament.