Diumenge, 25 de juliol de 2021 - Edició 1095
La República

La ministra de Transports aposta per “prohibir o delimitar pujades especulatives” als preus de lloguer

ACN Barcelona.-La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha apostat per “prohibir o delimitar pujades especulatives” als preus de lloguer. L’exalcaldessa de Gavà ha assegurat que Espanya […]

Avatar
Agències 19/07/2021

ACN Barcelona.-La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha apostat per “prohibir o delimitar pujades especulatives” als preus de lloguer. L’exalcaldessa de Gavà ha assegurat que Espanya travessa una situació “d’emergència habitacional” en matèria d’habitatge i ha defensat l’aprovació de la Llei d’Habitatge com una eina per donar seguretat jurídica, garantir el dret a la propietat i “protegir” tots els territoris. En un acte a la delegació del govern espanyol a Barcelona de signatura de protocols per al desenvolupament de l’Agenda Urbana, Sánchez ha instat a “recuperar el clima de convivència” a Catalunya, “passar pàgina” i potenciar les “fortaleses” de la regió, “pionera” en indústria, talent empresarial i riquesa social.

La ministra ha estat acompanyada per la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i el secretari general d’Agenda Urbana i Habitatge, David Lucas. A l’acte també hi han assistit els alcaldes dels ajuntaments de Granollers, Gavà, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Viladecans i la presidenta de la Diputació de Barcelona, que han signat els protocols.