Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

La Junta Local de Seguretat de Barcelona es reunirà el proper 24 de març i abordarà els aldarulls

ACN Barcelona.-La Junta Local de Seguretat de Barcelona es reunirà el proper 24 de març i els aldarulls proHasel seran un dels punts en l’ordre del dia. Així ho ha […]

Agències 17/03/2021

ACN Barcelona.-La Junta Local de Seguretat de Barcelona es reunirà el proper 24 de març i els aldarulls proHasel seran un dels punts en l’ordre del dia. Així ho ha anunciat el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, durant una comissió extraordinària celebrada aquest dimecres a l’Ajuntament de Barcelona per debatre les protestes dels darrers dies. En relació als danys causats a la ciutat pels aldarulls, Batlle ha dit a l’oposició que el govern municipal els farà arribar un informe, com han demanat alguns grups. Amb tot, ja ha avançat que el balanç dels danys a l’espai públics és d’1,1 milió d’euros i 300 contenidors cremats i 30.000 euros de danys en material i furgones de la Guàrdia Urbana.

La Junta Local de Seguretat no es reuneix des del mes de juliol. Havia de reunir-se al febrer però es va desconvocar perquè precisament havia de celebrar-se coincidint amb les protestes proHasel. Precisament aquest dimecres s’ha debatut en comissió una proposta de Cs i el PP que demanava, entre altres, una convocatòria extraordinària de la Junta Local de Seguretat. La proposta s’ha rebutjat amb els vots negatius del govern municipal de BComú i el PSC així com el d’ERC. JxCat s’ha abstingut i hi han votat a favor Cs, PP i BCanvi. Batlle ha argumentat precisament que no calia una junta extraordinària perquè ja hi havia convocada una reunió el 24 de març.