Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

La Guàrdia Urbana rescata 18 gossos d’un solar a Sant Andreu on vivien en males condicions

ACN Barcelona.-Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat de Suport Policial i de la Unitat Territorial de Sant Andreu, acompanyats per membres de l’Oficina de Protecció d’Animals de Barcelona, […]

Avatar
Agències 28/06/2019

ACN Barcelona.-Agents de la Guàrdia Urbana de la Unitat de Suport Policial i de la Unitat Territorial de Sant Andreu, acompanyats per membres de l’Oficina de Protecció d’Animals de Barcelona, van rescatar 18 gossos, dels quals cinc eren cadells, d’un solar en el barri de Sant Andreu el 17 de juny. Després que la Policia de Barri constatés que l’espai no reunia les condicions mínimes per garantir el seu benestar i que hi havia evidències de reproducció d’animals de companyia sense autorització, es va realitzar el decomís dels animals perquè els propietaris s’havien negat a lliurar-los. Els propietaris tenen altres procediments oberts per maltractament i reproducció d’animals sense autorització i estan pendents de resolució judicial per la mort a cops d’un gos fa dos anys.

El Departament de Protecció dels Animals de l’Ajuntament de Barcelona va ordenar el decomís dels animals al maig, però davant la negativa dels propietaris dels animals a lliurar-los es va sol·licitar autorització judicial, que va ser concedida pel Jutjat Contenciós Administratiu número 11. Segons la explicat la Guàrdia Urbana, el decomís es va realitzar sense incidents i tots els animals rescatats van ser traslladats a centres d’acollida.