Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

La Guàrdia Urbana de Lleida denuncia 44 persones durant el dijous per saltar-se el confinament

ACN Lleida.-La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar aquest dijous 44 persones per no respectar el confinament establert amb la declaració de l’estat d’alarma. Tres d’aquestes, dos homes i una […]

Avatar
Agències 03/04/2020

ACN Lleida.-La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar aquest dijous 44 persones per no respectar el confinament establert amb la declaració de l’estat d’alarma. Tres d’aquestes, dos homes i una dona, viatjaven en un autobús urbà sense tenir cap motiu justificat per incomplir el confinament. Una altra, un veí de Lleida de 50 anys, també va ser denunciat després de ser sorprès conduint begut a la plaça Europa. L’home va donar un resultat positiu de 0,93 mg/l en la prova d’alcoholèmia. La Guàrdia Urbana també va denunciar, en diferents actuacions dutes a terme durant aquest dijous, a cinc joves que portaven marihuana a damunt, a banda, a més de denunciar-los per saltar-se les restriccions decretades amb l’estat d’alarma.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar un conductor que transportava en un turisme sense cap tipus de refrigeració 108 envasos de iogurt d’un quilo cadascun destinats al consum humà. L’home va explicar als agents que portava aquells productes per a una botiga d’alimentació d’una població propera. Els agents van denunciar el conductor, tenint en compte que aquells productes necessiten que el transport es faci a una temperatura d’entre 0 i 8 graus i el vehicle no era isoterm, i a més no complia les condicions higièniques necessàries. També el van denunciar per transportar objectes dins del vehicle que poden suposar un perill per al conductor ja que no hi havia cap tipus de protecció ni separador de càrrega.