Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

La Generalitat enllestirà el seu pla de Govern al setembre

ACN Barcelona.-La Generalitat enllestirà el seu pla de Govern abans que acabi el mes de setembre. L’executiu ha aprovat avui començar a elaborar el projecte, amb les transformacions democràtica, social, […]

Avatar
Agències 13/07/2021

ACN Barcelona.-La Generalitat enllestirà el seu pla de Govern abans que acabi el mes de setembre. L’executiu ha aprovat avui començar a elaborar el projecte, amb les transformacions democràtica, social, verda i feminista com a grans objectius. El pla inclou la voluntat d’avançar cap a la resolució del conflicte polític amb l’Estat, per fer de Catalunya un “subjecte polític” reconegut internacionalment. Així ho ha explicat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu d’aquest dimarts. El Pla per a la propera legislatura incorpora les línies d’actuació anunciades pel president, Pere Aragonès, durant el debat d’investidura. A partir d’ara, les conselleries hauran d’elaborar els seus plans departamentals.

Més enllà de ser un element de planificació que permeti desplegar el mandat rebut de forma coordinada i amb eficiència, el document també dona compliment a la transparència i a la rendició de comptes com a normes de relació del Govern amb la ciutadania i ha de contribuir al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.