Dimarts, 21 de març de 2023 - Edició 1699
La República

La Generalitat destina de 7,1 MEUR a la nova convocatòria ‘Ocupació + Transformació’

ACN Barcelona – El Departament d’Empresa i Treball ha obert aquest dilluns una nova convocatòria del programa ‘Ocupació + Transformació” dirigit a autònoms, microempreses i cooperatives i dotat amb 7,1 […]

Agències 20/02/2023

ACN Barcelona – El Departament d’Empresa i Treball ha obert aquest dilluns una nova convocatòria del programa ‘Ocupació + Transformació” dirigit a autònoms, microempreses i cooperatives i dotat amb 7,1 milions d’euros. L’objectiu és oferir-los suport per la manteniment de l’ocupació compensant una part dels costos salarials i facilitar la seva digitalització o transició cap a l’economia verda. L’ajut, dotat amb 7,1 milions d’euros, es pot sol·licitar des d’aquest dilluns fins al 28 de febrer a les tres de la tarda a través dels canals canalempresa.gencat.cat o tràmits.gemcat.cat.

Concretament, el Departament oferirà un ajut de 5.000 euros a autònoms, microempreses i cooperatives que tinguin entre 1 i 5 treballadors o socis amb el compromís de mantenir tots els llocs de treball durant mig any des de la sol·licitud de la subvenció. A més, l’entitat receptora haurà de dur a terme en el termini de sis mesis una formació per facilitar la transició cap a l’economia verda o economia digital.

D’altra banda, el Departament explica en un comunicat que les persones i entitats que van rebre la subvenció l’any passat no podran tornar a ser-ho aquest 2023.