Dissabte, 27 de novembre de 2021 - Edició 1220
La República

La Fura del Braus inaugura la tercera edició de l’Ombra Festival de Barcelona

ACN Barcelona.-‘Accions 1ª’ i ‘CC21’ són els dos espectacles que Miki Espuma, de la Fura dels Braus, presenta aquesta setmana a la tercera edició de l’Ombra Festival de Barcelona. L’esdeveniment, […]

Avatar
Agències 24/11/2021

ACN Barcelona.-‘Accions 1ª’ i ‘CC21’ són els dos espectacles que Miki Espuma, de la Fura dels Braus, presenta aquesta setmana a la tercera edició de l’Ombra Festival de Barcelona. L’esdeveniment, que ofereix “la part més fosca i intrínseca de la música electrònica”, torna del 25 al 28 de novembre a diferents localitzacions de la capital catalana amb Utopia 126 i la Model com a escenaris. De fet, la Model acollirà el tret de sortida de l’edició. També formen part del cartell d’Ombra Festival Esplendor Geométrico, Absolute Body Control, Clock DVA, Angel Molina, Alicia Carrera o Aus Tears.

‘Accions 1ª’ serà una acció performativa que “farà reviure transgressores i emblemàtiques escenes de llenguatge furero amb un paper fonamental de l’actualització de la música de la companyia”. Serà aquest dijous a la Galeria 4 de la Model i es faran dos passis. Dirigit per Miki Espuma amb Carlus Padrissa, també compta amb la col·laboració musical de Vidi Vidal i Pavel Amilcar. Alhora, també hi participen els actors Raul Vargas, Joanquim Revenga ‘Tatín’, Tamara Ndong i Dani Andreu. Diumenge, tindrà lloc el concert performatiu de la Fura ‘CC21’, a Utopia 126, una antiga fàbrica tèxtil modernista construïda el 1906 situada al barri del Poblenou, d’una atmosfera underground i creativa incomparable. Sota la direcció escènica de Miki Espuma i direcció musical de Vidi Vidal, també comptarà amb la col·laboració activa de bona part de la companyia: Carlus Padrissa, Pep Gatell i Pera Tantiñá.