Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

La Fundació Prudenci Bertrana vol augmentar la “difusió” dels premis gironins per potenciar-los i traduir les obres

ACN Girona .-L’exconsellera de Cultura i nova presidenta de la Fundació Prudenci Bertrana, Mariàngela Vilallonga, enceta l’etapa capdavant de l’ens amb l’objectiu d’augmentar la “difusió” dels guardons gironins per tal […]

Agències 02/06/2021

ACN Girona .-L’exconsellera de Cultura i nova presidenta de la Fundació Prudenci Bertrana, Mariàngela Vilallonga, enceta l’etapa capdavant de l’ens amb l’objectiu d’augmentar la “difusió” dels guardons gironins per tal de fer-los arribar arreu i, fins i tot, aconseguir “traduir les obres”. En una roda de premsa, Vilallonga ha assegurat que encara el mandat amb vocació de “continuïtat” respecte del seu predecessor, Joan Domènech, però també amb voluntat de “renovació”. En aquest sentit, ha assegurat que vol aconseguir que els premis mantinguin el prestigi i siguin “encara més coneguts”. També trobar més finançament amb “aportacions” per a activitats concretes.

“Creiem que el que ha de funcionar és el finançament público-privat”, ha dit, tot afegint que els comptes de l’entitat estan “molt ben sanejats”. D’altra banda, preveu “teixir” noves aliances amb “actors culturals” per tal de difondre els autors i guanyadors dels guardons.