Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

La companyia Ponten Pie celebra 10 anys als escenaris amb l’espectacle ‘Ârtica’ al Teatre Sagarra

ACN Barcelona.-La companyia Ponten Pie celebra 10 anys als escenaris amb l’espectacle ‘Ârtica’ que portarà al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet a partir d’aquest divendres fins dissabte. Com […]

Avatar
Agències 31/01/2020

ACN Barcelona.-La companyia Ponten Pie celebra 10 anys als escenaris amb l’espectacle ‘Ârtica’ que portarà al Teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet a partir d’aquest divendres fins dissabte. Com han explicat des de la companyia, ‘Ârtica’ és un muntatge “íntim, poètic i per a una audiència limitada” en què l’espectador se submergeix dins d’una casa a 5 graus de temperatura. ‘Ârtica’, han seguit, és “un espectacle no convencional, sense text, on l’experiència teatral esdevé una aventura sensorial”. En tot aquest període de temps, Ponten Pie ha dut a terme una gira internacional que els ha portat per 21 països entre els que s’hi troben Singapur, Polònia, Japó, Xina, Macedònia, Malta, Noruega, Finlàndia, Regne Unit o França.

Ponten Pie va néixer fa 10 anys de la mà del seu director Sergi Ots amb “l’objectiu de buscar una interpretació i una posada en escena poc habitual o quotidiana, buscant arribar d’una manera particular a l’espectador, implicant-lo directament dins de la història que estan observant”. En l’estil dels seus projectes, han indicat des de la companyia, es barregen diverses disciplines teatrals.