Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

La CNMV suspèn la cotització d’NH de forma cautelar

|

- Publicitat -

ACN Madrid – La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha ordenat la suspensió cautelar i amb efectes immediats de la cotització de la cadena hotelera NH, segons ha informat l’empresa en un fet rellevant. L’acció s’ha pres “mentre es difon una informació rellevant” sobre l’operador hoteler multinacional, que actualment pertany a Minor Hotels. Per tant, no es poden comprar ni vendre accions fins que no s’aixequi la suspensió. Justament, aquest dilluns ha presentat els resultats corresponents al primer trimestre que s’han concretat amb una retallada de les pèrdues fins als 36 milions d’euros, xifra que suposa una millora de 40,9 MEUR en comparació amb el mateix trimestre de l’any anterior. A Barcelona, la cadena disposa d’una desena d’hotels.

Pel que fa els ingressos d’NH, entre gener i març es van elevar fins als 407 milions d’euros, un 74,2% més que en el mateix trimestre del 2022, afectat per les restriccions d’òmicron i també un 15,4% superiors als del mateix període del 2019.

Publicitat

El resultat brut d’explotació va ser de 59 milions davant els nou milions d’euros del mateix trimestre de l’any passat i els 83 milions dels tres primers mesos del 2019.  

Actualment, NH Hotel Group forma part de Minor Hotels i compta amb 350 establiments a Europa i Amèrica sota diverses marques en més de 50 països.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió