Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

La CNMC demana a Telefónica que modifiqui una oferta comercial que inclou el lloguer de ‘smartphones’

ACN Madrid.-La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha demanat a Telefónica que modifiqui l’oferta comercial ‘Fusión’, que inclou el lloguer de ‘smartphones’. Segons explica l’organisme, aquesta oferta […]

Avatar
Agències 10/08/2021

ACN Madrid.-La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha demanat a Telefónica que modifiqui l’oferta comercial ‘Fusión’, que inclou el lloguer de ‘smartphones’. Segons explica l’organisme, aquesta oferta llençada l’abril passat permet als clients utilitzar un telèfon intel·ligent a canvi d’una quota mensual de tres euros i un període de permanència de tres anys. A banda, l’oferta inclou altres serveis de televisió de pagament, telèfon fix o banda ampla, entre altres. Per la CNMC, el període de permanència és “restrictiu”, ja que “podria limitar el canvi dels clients a altres companyies”. A més, Telefónica estaria incomplint una de les condicions fixades per Competència quan es va donar llum verda a la compra de DTS (Canal+) l’any 2015.

Davant aquesta situació, la CNMC insta a Telefónica a introduir canvis en l’oferta o bé aclarir els termes generals de les condicions comercials per adequar-les als compromisos que es van signar el 2015. Per altra banda, també es demana a la companyia que comuniqui qualsevol modificació als clients i a la mateixa CNMC, així com l’efectivitat comercial de la nova oferta.