Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

La Cambra Francesa de Barcelona s’oposa “de manera categòrica” a la quarantena dels estrangers

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç Francesa de Barcelona s’ha oposat “de manera categòrica” a l’obligació de fer passar una quarantena als estrangers, impulsada pel govern espanyol i el francès. “Dificulta […]

Avatar
Agències 18/05/2020

ACN Barcelona.-La Cambra de Comerç Francesa de Barcelona s’ha oposat “de manera categòrica” a l’obligació de fer passar una quarantena als estrangers, impulsada pel govern espanyol i el francès. “Dificulta el desenvolupament de l’activitat empresarial i és un clar fre per a la recuperació econòmica”, ha assegurat la presidenta de l’entitat, Paule Celma, a través d’un comunicat. La confederació ha celebrat aquest dilluns l’assemblea general anual per presentar els resultats de 2019, amb “rècords històrics” de 78 noves empreses afiliades i més de 50 esdeveniments amb prop de 3.000 assistents.

En l’acabar la trobada, s’han designat cinc nous membres per al Consell d’Administració. Així, s’han sumat a la confederació la vicepresidenta d’operacions a la cadena d’hotels Accor, Neus Arrébola; la responsable de França del Grup Sifu, Núria Farré; el fundador i director general de Lliça Packaging, Zaki Haned; el director general de Cofidis España, Luc-Bertrand Salus, i el president d’Ibèria de Schneider Electric, Josu Ugarte.