Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

La Badabadoc presenta una vintena d’espectacles per la temporada vinent, amb set reprogramacions

ACN Barcelona.-La nova temporada de la sala gracienca La Badabadoc s’estrenarà al setembre amb ‘[Des]Encuentros’, d’Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez, una de les obres suspeses per la crisi del […]

Avatar
Agències 30/07/2020

ACN Barcelona.-La nova temporada de la sala gracienca La Badabadoc s’estrenarà al setembre amb ‘[Des]Encuentros’, d’Anabel Riquelme i Jesús Luis Jiménez, una de les obres suspeses per la crisi del coronavirus que es reprogramaran. El teatre presenta 22 espectacles (4 coproduccions i una producció pròpia), amb una aposta més clara per l’autoria i els artistes catalans, sense perdre el vincle amb Amèrica Llatina dels seus fundadors, Guadalupe Cejas i l’Àngel Grisalvo. Una altra de les reprogramacions és l’obra peruana ‘El apellido comienza conmigo’, inclosa ara als espectacles del ‘De Grec a Grec’. També se celebrarà la segona edició del Festival CATBASUR, de teatre “unipersonal”, amb què l’espai promou la producció catalana per exportar-la.

D’altra banda, la sala ha fet balanç de la temporada que ara culmina, molt marcada per la crisi del coronavirus. Set espectacles han hagut de ser cancel·lats. La resta, 22 muntatges, han representat 87 funcions que han tingut una ocupació mitjana del 61%. Els èxits de la temporada van ser la coproducció ‘Parte de este mundo’ (amb el 86%) i ‘[Des]Encuentros’, “la gran sorpresa”, amb el 91% d’ocupació, i que va interrompre funcions per l’esclat de la pandèmia. La nova programació seguirà amb les dues línies tradicionals, programació regular i el OFF. Però quedarà programada sempre en les mateixes dates. Així, la programació regular serà de dijous a diumenge les tres primeres setmanes del mes, i l’OFF quedarà establert per cada dilluns i dimarts. L’última setmana (de dijous a diumenge) quedarà reservada per Stand up, L.O.C.A Comedy y Café concert. A més a més, la sala estrena un nou sistema d’abonaments que arribaran al 30% de descompte si s’adquireixen abans del 2 de setembre. La producció pròpia del curs és ‘Juramento (Fort Minable’ (juny del 2021), i també hi haurà quatre coproduccions. L’espectacle de dansa ‘Tot el que vull’, amb Andrea Just; ‘Una semana más’, amb Moscú Teatro; ‘Allò perfecte’, també amb Moscú Teatro; i ‘Sería una pena que se marchitaran las plantas’, amb Ivor Martinic.